سنگ نمک چیست؟
بیشتر نمکی که ما در آشپزی استفاده می کنیم، چه نمک خوراکی و چه نمک کوشر ، از غرقاب کردن ذخایر نمک زیرزمینی با آب شیرین، استخراج آب و سپس تبخیر آن برای باقی ماندن کریستال های نمک خالص به دست می آید. مقدار کمتری که به نمک دریا معروف است با تبخیر نمک از آب دریا تولید می شود. از سوی دیگر، سنگ نمک هیمالیا به طور مستقیم از زمین کنده می شود، به طوری که شکل کریستالی مکعبی شکل خود را حفظ می کند.
از آنجایی که سنگ نمک حاوی مواد معدنی اضافی و سایر ناخالصیها است، برای مصرف انسان در نظر گرفته نمیشود، اگرچه کاربردهای آشپزی مانند تهیه بستنی و سرد نگه داشتن خنککنندهها دارد.
این کاربردها به این واقعیت مربوط می شود که نمک نقطه ذوب آب را کاهش می دهد، به این معنی که آب یخی با نمک در آن سردتر می شود، در حالی که هنوز مایع باقی می ماند، نسبت به آب بدون نمک. بنابراین، افزودن نمک به یک حمام آب یخ و یا شستوشوی با صابون نمک هیمالیا اجازه میدهد تا به دمای ۶ درجه زیر صفر (F) بدون انجماد جامد برسد.
انواع سنگ نمک
برخی از اشکال سنگ نمک درجه مواد غذایی را می توان برای تهیه آب نمک استفاده کرد و همچنین می توان از آنها در آسیاب نمک استفاده کرد. اما یکی از کاربردهای اصلی سنگ نمک برای یخ زدایی جاده ها و پیاده روها است، باز هم به این دلیل که دمای ذوب آب را پایین می آورد تا در دماهای سردتر مایع بماند. این نوع سنگ نمک برای مصرف انسان در نظر گرفته نشده است، اگرچه می توان از آن برای تهیه بستنی استفاده کرد، زیرا با غذا تماس پیدا نمی کند. به همین ترتیب، محصولی به نام نمک بستنی وجود دارد که گرانتر است، اما با این وجود برچسب غیرقابل مصرف انسانی نیز دارد.
سنگ نمک در مقابل نمک دریا
سنگ نمک و نمک دریا گاهی اوقات با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند. سنگ نمک معمولا غیرقابل خوردن است، مگر اینکه صراحتاً به عنوان درجه غذایی برچسب خورده باشد. اما نمک دریا به طور خاص برای استفاده به عنوان چاشنی در نظر گرفته شده است و می تواند بسیار گران باشد. در مقایسه، سنگ نمک از نظر وزنی ارزان تر از نمک معمولی است.
مزه اش مثل چیه؟
سنگ نمک، از جمله نمک بستنی، برای مصرف در نظر گرفته نشده است. اما اگر بخواهید نوع غذای آن را بچشید، طعم آن شور خواهد بود.
آشپزی با سنگ نمک
همانطور که گفته شد، برخی از سنگ نمک های غذایی را می توان به عنوان چاشنی و برای تهیه آب نمک استفاده کرد. اما یکی از رایج ترین کاربردهای آشپزی سنگ نمک برای تهیه بستنی است. بستنی با ترکیب شیر، خامه، شکر و سایر مواد طعمدهنده و سپس با استفاده از نوعی تکنیک ترکیبی همزدن و سرد کردن درست میشود.
در روزهای قبل از بستنی سازهای برقی ، بستنی در یک کاسه دوتایی درست می شد، جایی که مواد در یک سطل کوچک قرار می گرفتند، در حالی که یک سطل بزرگتر با آب یخ و سنگ نمک پر می شد. سپس سطل کوچک را در سطل بزرگ غوطه ور می کنید و یک دسته میلنگید تا مخلوط را به هم بریزید و خنک کنید تا یخ زده شود. گاهی اوقات باید یخ و نمک بیشتری اضافه کنید. برخی از دستگاهها موتور الکتریکی را جایگزین میل لنگ دستی میکنند، و ماشینهایی مانند اینها هنوز در دسترس هستند. اگر از آن استفاده می کنید، سنگ نمک همان چیزی است که برای خنک کردن آب یخ استفاده می کنید.
تعویض ها
جالب اینجاست که می توانید به جای سنگ نمک از هر نوع نمکی از جمله نمک خوراکی یا نمک کوشر استفاده کنید. دلیل اصلی که ممکن است مایل به انجام این کار نباشید این است که سنگ نمک ارزانتر است و شما باید از همان مقدار نمک خوراکی یا کوشر از نظر وزنی استفاده کنید. اما از نظر شیمیایی، هر نمک خانگی برای تهیه بستنی مفید است.
موارد استفاده از سنگ نمک
جدا از کاربردهای آشپزی شرح داده شده، می توانید سنگ نمک را نیز به یخ کولر خود اضافه کنید، که با کاهش دمای ذوب، به ماندن یخ برای مدت طولانی تری کمک می کند. کاربرد دیگر آن به عنوان نرم کننده آب است. و البته سنگ نمک اغلب برای ذوب یخ در جاده ها و پیاده روها استفاده می شود.
سنگ نمک را از کجا بخریم
سنگ نمک را می توان در فروشگاه های سخت افزار و فروشگاه های مواد غذایی در جعبه ها یا کیسه هایی از 4 پوند تا 50 پوند خریداری کرد. یک محصول سنگ نمک به نام "نمک بستنی" اغلب در کنار نمک های آشپزی موجود در راهروی ادویه ها یافت می شود، اما به ازای هر پوند گران تر از سنگ نمک ساده است، و از آنجایی که برچسب مصرف انسانی ندارد، دلیل خاصی برای پرداخت هزینه اضافی وجود ندارد. برای این.